Go Ahead Eagles - De Treffers

Go Ahead Eagles ging donderdag stevig tekeer in de thuiswedstrijd in de KNVB Beker 2nd Round tegen De Treffers. De uitploeg droop af met een 7-1 nederlaag. Go Ahead Eagles maakte het 1-0 na 16 minuten. Sylla Sow bracht in de 19de minuut Go Ahead Eagles op 2-0, op aangeven van Jakob Breum. Zeven minuten later passeerde Oliver Edvardsen de doelman, met een assist van Willum Willumsson, en bouwde Go Ahead Eagles de voorsprong uit naar 3-0. Edvardsen bracht in de 36ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong, met een assist van Bas Kuipers. Direct na de rust poetste Tim Waterink iets van de achterstand weg voor De Treffers. Victor Edvardsen bouwde in de 66ste minuut de voorsprong uit voor Go Ahead Eagles. Thibo Baeten voerde de score verder op in de 75ste minuut na een assist van Edvardsen. Met nog zes minuten op de klok maakte Baeten zijn tweede doelpunt, op aangeven van Mats Deijl.

Go Ahead Eagles en De Treffers hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.