Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft voor het eerst sinds lange tijd gewonnen in de Eredivisie. Na vijf wedstrijden achter elkaar zonder zege, is de ploeg weer op de goede weg dankzij een 0-2 uitzege op Sparta Rotterdam. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam na 7 minuten de leiding via Willum Willumsson, op aangeven van Bobby Adekanye. Direct na de rust vergrootte Victor Edvardsen de voorsprong van Go Ahead Eagles. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sparta Rotterdam twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Sparta Rotterdam uit tegen RKC Waalwijk. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 27 januari om 18.45 uur. Go Ahead Eagles speelt zondag 28 januari om 14.30 uur thuis tegen NEC.