Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

In de Eredivisie heeft zaterdag Sparta Rotterdam het uitduel tegen Fortuna Sittard gewonnen. In de eerste helft kwam de uitploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Sparta in de tweede helft uitliep naar 2-0. In de 33ste minuut nam Sparta Rotterdam de leiding via Shunsuke Mito, met een assist van Joshua Kitolano. Direct na de rust vergrootte Abemly Meto Silu de voorsprong van Sparta Rotterdam. In de laatste vijf wedstrijden heeft Fortuna Sittard twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Sparta Rotterdam twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Fortuna Sittard staat na deze wedstrijd met 19 punten op de tiende positie, terwijl Sparta Rotterdam de nummer 6 is met 25 punten. De volgende wedstrijd voor Fortuna Sittard is uit tegen Almere City. De teams staan op zaterdag 20 januari om 21.00 uur tegenover elkaar. Sparta Rotterdam neemt het zondag 21 januari om 14.30 uur thuis op tegen Go Ahead Eagles.