Noslin mist hervatting Eredivisie, Fortuna 'uiterst teleurgesteld in uitspraak'

Reacties

Een tegenvaller voor Fortuna Sittard. Tijjani Noslin is door de aanklager betaald voetbal voor drie wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk en mist de hervatting van de Eredivisie.

Noslin mist hervatting Eredivisie, Fortuna 'uiterst teleurgesteld in uitspraak'
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
0 - 2
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

Noslin kreeg in het laatste Eredivisie-duel voor de winterstop een rode kaart tegen NEC en moest dat bekopen met een schorsing van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Fortuna ging in beroep en deed dat met succes. De onafhankelijke tuchtcommissie sprak Noslin namelijk vrij.

Daar wilde de onafhankelijke aanklager betaald voetbal niet in meegaan. De aanklager eiste het hanteren van de oorspronkelijke schorsing en werd tijdens de zitting van woensdag in het gelijk gesteld. Dat betekent dat Fortuna zaterdag tijdens het thuisduel met Sparta geen beroep kan doen op Noslin. Ook het bekerduel met Almere City gaat aan zijn neus voorbij.

Dat is een bittere pil voor de Limburgers, die stellen uiterst teleurgesteld te zijn in de uitspraak. 'Echter dient de club zich neer te leggen bij het besluit, aangezien deze onherroepelijk is.'

Eerder deze week kwam naar buiten dat FC Utrecht zich in Sittard had gemeld voor Noslin. Zowel speler als club had echter geen oren naar een transfer. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.