Portugal

Benfica - Santa Clara

Met 3-0 in de thuiswedstrijd tegen Santa Clara is Benfica over de eindstreep gekomen in de Primeira Liga. Santa Clara eindigde in de achttiende plaats op de ranglijst. Benfica kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Gonçalo Matias Ramos scoorde na 7 minuten, met een assist van Alexander Bah. Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva vergrootte de voorsprong naar 2-0 na bijna een half uur, op aangeven van João Mário Naval da Costa Eduardo. Benfica vergrootte de voorsprong verder, toen Alejandro Grimaldo scoorde in de 60ste minuut. Het resultaat betekent dat Benfica de eerste plaats heeft verzekerd. Benfica heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Santa Clara twee overwinningen en drie nederlagen heeft.