Portugal

Gil Vicente - Benfica

De wedstrijd in het Estádio Cidade de Barcelos tussen Benfica en Gil Vicente is in 0-2 geëindigd, waardoor Gil Vicente voor de zevende keer op rij niet wist te winnen in de Primeira Liga. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 73ste minuut voordat Francisco Leonel Lima Silva Machado Benfica op voorsprong bracht, met een assist van Fredrik Aursnes. De uiteindelijke 2-0 voor Benfica werd gemaakt door Alejandro Grimaldo. Gil Vicente heeft in de vijf laatste wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Benfica drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Gil Vicente op de veertiende plaats op de ranglijst terwijl Benfica bovenaan de ranglijst staan. De volgende wedstrijd, op zaterdag 6 mei, speelt Gil Vicente om 16.30 uur uit tegen Santa Clara in het Estádio de São Miguel. Benfica zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Sporting Braga. De wedstrijd start om 21.30 uur.