Portugal

Portimonense - Gil Vicente

Portimonense heeft de thuiswedstrijd tegen Gil Vicente gewonnen. Het duel in de Primeira Liga eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Maurício José da Silveira Júnior zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Fahd Moufi, en Portimonense op voorsprong bracht. Gil Vicente heeft al zes wedstrijden op rij niet gewonnen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Portimonense twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Gil Vicente twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Portimonense dit seizoen. De nederlaag was ook voor Gil Vicente de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. Met 33 punten staat Portimonense op de dertiende plaats, terwijl Gil Vicente met 31 punten op de veertiende plek staat. De volgende wedstrijd van Portimonense is op zaterdag 29 april om 16.30 uur uit tegen Sporting Braga in het Estádio Municipal de Braga. Gil Vicente speelt op dezelfde dag om 21.30 uur thuis tegen Benfica in het Estádio Cidade de Barcelos.