Portugal

Portimonense - Vizela

Vizela heeft de uitwedstrijd tegen Portimonense gewonnen met een doelpunt van Guzzo. Het duel in de Primeira Liga eindigde in 1-0.

Portimonense kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers.

Portimonense hadden al vroeg in de wedstrijd een speler minder, toen Pedro Miguel Cunha Sá eruit gestuurd werd in de 20ste minuut.

Een goal werd gescoord bij de eindstreep met -4 minuten te spelen, toen Raphael Gregório Guzzo scoorde, met een assist van Alex Méndez, om het 1–0 te maken voor Vizela.

Portimonense heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren.

Portimonense heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Vizela twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de tiende nederlaag met één doelpunt verschil van Portimonense dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Vizela met één doelpunt verschil.

Porto is de volgende tegenstander voor Portimonense in de uitwedstrijd. Vizela speelt een thuiswedstrijd tegen Casa Pia in het Estádio Do Vizela. Beide wedstrijden worden op zondag 2 april om 2.00 uur gespeeld.