Portugal

Estoril - Vizela

In de Primeira Liga heeft Vizela geprobeerd zaterdag de controle te behouden in de thuiswedstrijd tegen Estoril in het Estádio António Coimbra da Mota. In de tweede helft werd de voorsprong nog verder uitgebreid waarmee Vizela won met 3-0.

Vizela opende de score na 15 minuten via Milutin Osmajic, op aangeven van Fábio Samuel Amorim da Silva.

De 2-0 kwam van nog een eigen doelpunt van João Carlos Reis Graça van Vizela in de 41ste minuut.

Vizela vond het net nog een keer, deze keer via Tomás Costa Silva, met een assist van Alex Méndez, in de 83ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-3.

Estoril heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Estoril één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Vizela één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Met 22 punten staat Estoril op de vijftiende plaats, terwijl Vizela met 29 punten op de negende plek staat.

De volgende speeldag speelt Estoril op vrijdag 10 maart om 21.15 uur in een uitwedstrijd tegen Porto. Vizela ontvangt zaterdag 11 maart om 21.30 uur Sporting Braga.