Portugal

Vizela - Rio Ave

Rio Ave heeft in de Primeira Liga de uitwedstrijd tegen Vizela niet weten te winnen ondanks een 1-0-voorsprong bij rust. Vizela kwam sterk terug en won met 3-1.

Rio Ave eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Aziz Yakubu zich gelden toen hij scoorde en Rio Ave op voorsprong bracht.

Fábio Samuel Amorim da Silva maakte in de 55ste minuut gelijk voor Vizela.

Met nog bijna een half uur te gaan bracht Igor de Carvalho Julião Vizela een voorsprong met een assist van Francisco Miguel Ribeiro Tomé Tavares Bondoso.

In de 87ste minuut moest Rio Ave verder met een man minder toen Aderllan Leandro de Jesus Santos van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

De uiteindelijke 3-1 voor Vizela werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Milutin Osmajic.

Het was de vijfde wedstrijd achter elkaar voor Rio Ave dat er niet gewonnen werd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Vizela drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Rio Ave drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Op dit moment heeft Vizela 24 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Rio Ave met 21 punten op de elfde positie staat.

De volgende speeldag speelt Vizela op zondag 5 februari om 19.00 uur in een uitwedstrijd tegen Porto. Rio Ave ontvangt maandag 6 februari om 22.15 uur Sporting CP.