Portugal

Vizela - Vitória Guimarães

Vizela heeft vrijdag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen Vitória Guimarães in de Primeira Liga. Het duel eindigde in 3-0.

Net voor de rust toen Amorim da Silva scoorde voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1. Direct na de rust scoorde Amorim da Silva voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Vizela.

Vizela vergrootte de voorsprong verder, toen Milutin Osmajic scoorde, op aangeven van Tomás Costa Silva, in de 94ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-0.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Vizela twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Vitória Guimarães drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

Vizela staat op de elfde positie met 18 punten. Vitória Guimarães staat op de zesde positie met 23 punten.

De volgende speeldag speelt Vizela uit tegen Famalicão. Deze ontmoeting vindt plaats op vrijdag 6 januari om 22.15 uur. Vitória Guimarães speelt zaterdag 7 januari om 19.00 uur thuis tegen Rio Ave.