Portugal

Estoril - Boavista

Estoril heeft in de Primeira Liga-wedstrijd in het Estádio António Coimbra da Mota tegen Boavista een achterstand omgedraaid in een winst.

Boavista eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd.

Yusupha Njie opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Gaïus Makouta.

In de 41ste minuut werd Ibrahima Camará van Boavista van het veld gestuurd met een rode kaart.

Direct na de rust bracht Alves Araújo Estoril langszij.

Antunes Gouveia maakte het beslissende doelpunt met een assist van João Carlos Cardoso Santo, in de 76ste minuut. Antunes Gouveia voltooide zo de comeback van Estoril, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1.

Estoril heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Boavista één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Estoril dit seizoen. De nederlaag was ook voor Boavista de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

Estoril staat na deze wedstrijd met 22 punten op de twaalfde positie, terwijl Boavista op de negende plek staat met 25 punten.

Op maandag 13 februari start om 20.00 uur een uitwedstrijd voor Estoril tegen Rio Ave in het Estádio António Coimbra da Mota. Boavista speelt op dezelfde dag om 22.15 uur thuis tegen Casa Pia in het Estádio do Bessa Século XXI.