Portugal

Santa Clara - Boavista

Santa Clara had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Boavista. Boavista stond bij rust met 0-1 voor, maar Santa Clara kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Het bezoekende team kwam op voorsprong toen Vincent Sasso scoorde na 13 minuten, op aangeven van Salvador José Milhazes Agra.

Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Gabriel Silva Vieira gelijk voor Santa Clara.

Vier minuten later nam Boavista een voorsprong toen Sasso nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Milhazes Agra.

Maar Santa Clara had nog tijd voor een extra doelpunt. Silva Vieira vond het doel opnieuw met vier minuten te spelen, met een assist van Rildo Gonçalves de Amorim Filho.

Het resultaat betekent de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Santa Clara.

Santa Clara heeft in de vijf laatste wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Boavista twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Santa Clara dit seizoen.

Dit betekent dat Santa Clara op de zestiende plaats staat met 15 punten en dat Boavista de nummer 8 is met 25 punten. Boavista heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Santa Clara

In de volgende wedstrijd speelt Santa Clara uit tegen Arouca, op zaterdag 11 februari om 19.00 uur. Boavista speelt donderdag 9 februari om 19.00 uur uit tegen Estoril.