Portugal

Braga - Boavista

In de tweede helft scoort Carvalho Oliveira het enige doelpunt in de wedstrijd van Sporting Braga in de Primeira Liga, het team verslaat Boavista met 1-0 in de thuiswedstrijd.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Vítor Manuel Carvalho Oliveira zich gelden toen hij scoorde en Sporting Braga op voorsprong bracht.

Met deze wedstrijd telt Sporting Braga nu een reeks van drie wedstrijden zonder tegendoelpunten.

Met deze zege heeft Sporting Braga nu vier overwinningen achter elkaar geboekt.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Sporting Braga vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Boavista één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Sporting Braga dit seizoen. De nederlaag was ook voor Boavista de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

Sporting Braga staat nu op de tweede plaats met 37 punten, terwijl Boavista de nummer 12 is met 20 punten. Boavista heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Sporting Braga

In de volgende wedstrijd speelt Sporting Braga op zaterdag 21 januari om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Paços de Ferreira. Boavista speelt maandag 23 januari om 21.15 uur thuis tegen Chaves.