Portugal

Santa Clara - Braga

Sporting Braga heeft donderdag vier keer gescoord in de uitwedstrijd tegen Santa Clara in de Primeira Liga. Het duel eindigde in 0-4.

Al vroeg in de wedstrijd nam het bezoekende team een voorsprong, toen Da Luz Horta scoorde na 15 minuten, met een assist van Abel Ruiz.

Iuri Jóse Picanço Medeiros bracht in de 16de minuut Sporting Braga op 2-0. Direct na de rust vergrootte André Filipe Luz Horta de voorsprong van Sporting Braga.

De uitploeg vond het doel nogmaals via Da Luz Horta in de 80ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 0-4.

Santa Clara heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Sporting Braga vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Santa Clara staat nu op de vijftiende plek met 13 punten, terwijl Sporting Braga de nummer 2 is met 34 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Santa Clara op vrijdag 13 januari om 21.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Portimonense. Sporting Braga ontvangt zaterdag 14 januari om 21.30 uur Boavista.