Portugal

Casa Pia - Santa Clara

Casa Pia heeft de thuiswedstrijd tegen Santa Clara zondag gewonnen. Het duel in de Primeira Liga eindigde in 2-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 75ste minuut voordat Yuki Soma Casa Pia op voorsprong bracht.

Met nog acht minuten te spelen maakte Gabriel Silva Vieira gelijk voor Santa Clara.

Het beslissende doelpunt voor Casa Pia werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Clayton Fernandes Silva, op aangeven van Soma.

Voor Santa Clara was het de vijfde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Casa Pia twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Santa Clara één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Casa Pia dit seizoen. De nederlaag was ook voor Santa Clara de achtste nederlaag met één doelpunt verschil.

Met 30 punten staat Casa Pia op de vijfde plaats, terwijl Santa Clara met 14 punten op de zestiende plek staat.

Op zaterdag 4 februari speelt Casa Pia om 19.00 uur een uitwedstrijd tegen Benfica in het Estádio Nacional. Santa Clara speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Boavista in het Estádio de São Miguel.