Portugal

Estoril - Casa Pia

De spelers van Estoril hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze Casa Pia met 0-2 versloegen in de thuiswedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na vijf duels op rij zonder winst voor Estoril in de Primeira Liga.

Voor Casa Pia werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

In de 32ste minuut nam Estoril de leiding via Francisco Oliveira Geraldes.

Na een overtreding in de 55ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Clayton Fernandes Silva van Casa Pia met rood van het veld.

Tiago Maria Antunes Gouveia diepte de voorsprong van Estoril uit met een assist van Oliveira Geraldes, in de 77ste minuut.

Estoril heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Casa Pia twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Estoril staat na deze wedstrijd op de dertiende plek met 19 punten, terwijl Casa Pia op de vijfde positie staat met 27 punten. Estoril heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Casa Pia.

Op zondag 22 januari speelt Estoril om 16.30 uur uit tegen Marítimo in het Estádio António Coimbra da Mota en neemt Casa Pia het thuis op tegen Gil Vicente om 19.00 uur in het Estádio Nacional.