Portugal

Famalicão - Estoril

Famalicão heeft de thuiswedstrijd tegen Estoril in de Primeira Liga met 1-0 gewonnen. Colombatto maakte in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 54ste minuut tot Santiago Colombatto scoorde, met een assist van Jhonder Cádiz, en zo de 1–0 voor Famalicão vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste.

Famalicão heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Estoril één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Famalicão dit seizoen. De nederlaag was ook voor Estoril de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

In de huidige stand heeft Famalicão 21 punten en staat op de twaalfde plaats, terwijl Estoril met 19 punten op de veertiende positie staat. Estoril heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Famalicão

In de volgende wedstrijd speelt Famalicão op zondag 5 februari om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Sporting Braga. Estoril ontvangt zaterdag 4 februari om 21.30 uur Vitória Guimarães.