Portugal

Marítimo Funchal - Estoril

Marítimo heeft de thuiswedstrijd tegen Estoril in de Primeira Liga met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van Ferreira dos Santos in de eerste helft was het enige doelpunt van de wedstrijd.

Renê Ferreira dos Santos opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Pablo Moreno.

Marítimo heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Estoril één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Marítimo dit seizoen. De nederlaag was ook voor Estoril de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

Dit betekent dat Marítimo op de zeventiende plaats staat met 13 punten en dat Estoril de nummer 13 is met 19 punten. Estoril heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Marítimo

De volgende speeldag speelt Marítimo thuis tegen Porto, op woensdag 1 februari om 20.00 uur. Estoril speelt zondag 29 januari om 21.30 uur uit tegen Famalicão.