Portugal

Rio Ave - Estoril

Rio Ave heeft voor het eerst sinds lange tijd gewonnen in de Primeira Liga. Na zes wedstrijden achter elkaar zonder zege, is de ploeg na zondag weer op de goede weg dankzij een 0-2 thuiszege op Estoril.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 65ste minuut tot André Filipe Ferreira Coelho Pereira scoorde en zo Rio Ave op voorsprong bracht.

De uiteindelijke 2-0 voor Rio Ave werd in de laatste minuten gemaakt door João Pedro Salazar da Graça.

Rio Ave heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Estoril één overwinning en vier nederlagen heeft.

In de huidige stand heeft Rio Ave 24 punten en staat op de elfde plaats, terwijl Estoril met 22 punten op de veertiende positie staat.

Rio Ave speelt op zaterdag 18 februari om 21.30 uur in het Estádio do Rio Ave Futebol Clube uit tegen Porto. Op dezelfde dag speelt Estoril om 19.00 uur thuis tegen Paços de Ferreira in het Estádio António Coimbra da Mota.