Portugal

Estoril - Paços Ferreira

Paços de Ferreira heeft haar uitwedstrijd op zaterdag gewonnen van Estoril in de Primeira Liga. De wedstrijd eindigde in 1-3.

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van Adrián Butzke na 16 minuten, op aangeven van Jordan Holsgrove.

Nigel Thomas bracht in de 26ste minuut Paços de Ferreira op 2-0, met een assist van Holsgrove.

Direct na de rust verkleinde Francisco Oliveira Geraldes de achterstand voor Estoril.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Holsgrove en vergrootte de marge met een assist van Paulo Guilherme Gonçalves Bernardo.

Estoril heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Paços de Ferreira twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Op dit moment heeft Estoril 22 punten en staat op de veertiende plaats, terwijl Paços de Ferreira met 12 punten op de achttiende positie staat.

In de volgende wedstrijd speelt Estoril op maandag 27 februari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Sporting CP. Paços de Ferreira neemt het zondag 26 februari om 19.00 uur thuis op tegen Boavista.