Portugal

Paços Ferreira - Gil Vicente

Paços de Ferreira heeft dinsdag de thuiswedstrijd tegen Gil Vicente in de Primeira Liga met 2-1 gewonnen in het Estádio da Capital do Móvel. De doelpuntenmakers voor Paços de Ferreira waren Butzke en Reis Lima.

Paços de Ferreira nam de leiding in de 34ste minuut via Butzke, op aangeven van Nicolás Gaitán.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Reis Lima en vergrootte de voorsprong.

Francisco José Navarro Aliaga verkleinde de marge voor Gil Vicente in de 68ste minuut. Maar Gil Vicente was niet bij machte vaker te scoren.

Paços de Ferreira heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Gil Vicente drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Paços de Ferreira dit seizoen. De nederlaag was ook voor Gil Vicente de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

In de huidige stand heeft Paços de Ferreira 9 punten en staat op de achttiende plaats, terwijl Gil Vicente met 18 punten op de vijftiende positie staat. Gil Vicente heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Paços de Ferreira

Paços de Ferreira speelt zijn volgende duel uit tegen Portimonense. De teams staan op maandag 6 februari om 20.00 uur tegenover elkaar. Gil Vicente neemt het zondag 5 februari om 21.30 uur thuis op tegen Arouca.