Portugal

Paços Ferreira - Benfica

Benfica heeft uit een makkelijke zege op Paços de Ferreira geboekt in de Primeira Liga. Het duel eindigde in 2-0 door doelpunten van Grimaldo en João Mário Naval da Costa Eduardo.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Benfica via Grimaldo na 7 minuten.

Benfica bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 2-0 toen Naval da Costa Eduardo scoorde in de 11de minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 zege voor Benfica.

Paços de Ferreira heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Benfica drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Paços de Ferreira staat na deze wedstrijd nog steeds laatste met 6 punten, terwijl Benfica eerste staat met 47 punten.

Op dinsdag 31 januari start om 20.00 uur een thuiswedstrijd voor Paços de Ferreira tegen Gil Vicente in het Estádio da Capital do Móvel. Benfica speelt op dezelfde dag om 22.15 uur uit tegen Arouca in het Estádio Municipal de Arouca.