Portugal

Benfica - Sporting Portugal

Benfica en Sporting CP hebben zondag de buit gedeeld in de Primeira Liga. Het duel eindigde in 2-2.

In de 27e minuut nam Benfica een voorsprong door een eigen doelpunt van Alexander Bah.

Gonçalo Matias Ramos bracht in de 37ste minuut Benfica op gelijke hoogte.

Direct na de rust bracht Pedro António Pereira Gonçalves Sporting CP opnieuw een voorsprong.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Matias Ramos gelijk voor Benfica met een assist van Alejandro Grimaldo. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-2.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Benfica drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Sporting CP drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Benfica dit seizoen.

Jeremiah St. Juste werd in de 67e minuut in het veld gebracht voor Sporting CP.

In de huidige stand heeft Benfica 41 punten en staat op de eerste plaats, terwijl Sporting CP met 29 punten op de vierde positie staat.

Benfica speelt de volgende wedstrijd uit tegen Santa Clara. De teams staan op zaterdag 21 januari om 19.00 uur tegenover elkaar. Sporting CP neemt het vrijdag 20 januari om 22.15 uur thuis op tegen Vizela.