Portugal

Paços Ferreira - Braga

Paços de Ferreira en Sporting Braga hebben het zaterdag in het Estádio da Capital do Móvel tegen elkaar op genomen. Braga begon aan het duel na vier opeenvolgende overwinningen in de Primeira Liga. Het liet geen steken vallen en won ook dit duel, met 1-2.

Voor Paços de Ferreira werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 58ste minuut tot Vítor Manuel Carvalho Oliveira scoorde, met een assist van Abel Ruiz, en zo Sporting Braga op voorsprong bracht.

Jordan Holsgrove maakte in de 68ste minuut gelijk voor Paços de Ferreira.

Het beslissende doelpunt voor Sporting Braga werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Simon Banza, op aangeven van Álvaro Djaló Dias Fernandes.

In de 100ste minuut moest Paços de Ferreira verder met een man minder toen Jóbson de Brito Gonzaga van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Paços de Ferreira staat na deze wedstrijd met 6 punten nog steeds laatste, terwijl Sporting Braga op de tweede plek staat met 40 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Paços de Ferreira op donderdag 26 januari om 21.15 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Benfica. Sporting Braga speelt woensdag 1 februari om 22.15 uur uit tegen Sporting CP.