Portugal

Sporting Portugal - Estoril

Sporting CP heeft de thuiswedstrijd tegen Estoril in de Primeira Liga maandag met 2-0 gewonnen. Bellerín en Francisco António Machado Trincão zorgden beiden voor een doelpunt.

Net voor de rust toen Bellerín scoorde voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1. Direct na de rust vergrootte Machado Trincão de voorsprong van Sporting CP.

Sporting CP heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Estoril één overwinning en vier nederlagen heeft.

Jeremiah St. Juste (Sporting CP) speelde de hele wedstrijd.

In de huidige stand heeft Sporting CP 44 punten en staat op de vierde plaats, terwijl Estoril met 22 punten op de vijftiende positie staat.

Op zaterdag 4 maart start om 19.00 uur een uitwedstrijd voor Sporting CP tegen Portimonense in het Estádio José Alvalade. Estoril speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Vizela in het Estádio António Coimbra da Mota.