Portugal

Famalicão - Portimonense

Famalicão heeft de thuiswedstrijd tegen Portimonense in de Primeira Liga met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel viel in de tweede helft en werd gemaakt door Baldé Sanca.

Famalicão kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers.

Het duurde een tijdje voordat het scoren begon. Famalicão nam een 1–0 voorsprong met 5 minuten over toen Leandro Mário Baldé Sanca scoorde, met een assist van Iván Jaime.

In de 100ste minuut moest Famalicão verder met een man minder toen Alex Dobre van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Famalicão heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Portimonense twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Famalicão dit seizoen. De nederlaag was ook voor Portimonense de achtste nederlaag met één doelpunt verschil.

Famalicão staat na deze wedstrijd op de achtste plek met 27 punten, terwijl Portimonense op de twaalfde plek staat met 26 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Famalicão op vrijdag 3 maart om 22.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Benfica. Portimonense ontvangt zaterdag 4 maart om 19.00 uur Sporting CP.