Portugal

Santa Clara - Famalicão

De wedstrijd tussen Santa Clara en Famalicão in het Estádio de São Miguel is in 1-3 geëindigd. Voor Santa Clara betekent deze uitslag dat ze acht keer achter elkaar niet hebben gewonnen, in de Primeira Liga.

Spelers van beide teams werden van het veld gestuurd. En moesten de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Iván Jaime zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Jhonder Cádiz, en Famalicão op voorsprong bracht.

Xavier Quintillá maakte gelijk voor Santa Clara in de 75ste minuut.

Een rode kaart in de 76ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Cádiz van Famalicão.

Na een overtreding in de 76ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Ygor Nogueira de Paula van Santa Clara met rood van het veld.

De 2-1 kwam van nog een eigen doelpunt van Paulo Eduardo Ferreira Godinho van Famalicão in de 82ste minuut.

De uiteindelijke 3-1 voor Famalicão werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Alexandre Manuel Penetra Correia, met een assist van Santiago Colombatto.

Santa Clara heeft in de vijf laatste wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Famalicão twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Santa Clara heeft 15 punten en staat op de zestiende plek, terwijl Famalicão met 24 punten de dertiende positie inneemt.

In de volgende wedstrijd speelt Santa Clara op zaterdag 25 februari om 19.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Marítimo. Famalicão ontvangt vrijdag 24 februari om 21.15 uur Portimonense.