Portugal

Arouca - Santa Clara

In de tweede helft scoort Ruiz het enige doelpunt in de wedstrijd van Arouca in de Primeira Liga, het team verslaat Santa Clara met 1-0 in de thuiswedstrijd.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Alan Ruiz zich gelden toen hij scoorde en Arouca op voorsprong bracht.

Het was de zevende wedstrijd zonder overwinning op rij voor Santa Clara.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Arouca twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Santa Clara twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Arouca dit seizoen. De nederlaag was ook voor Santa Clara de negende nederlaag met één doelpunt verschil.

Arouca staat nu op de zevende plaats met 30 punten, terwijl Santa Clara de nummer 16 is met 15 punten.

Op zondag 19 februari start om 19.00 uur een uitwedstrijd voor Arouca tegen Sporting Braga in het Estádio Municipal de Arouca. Santa Clara speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Famalicão in het Estádio de São Miguel.