Portugal

Arouca - Benfica

Benfica heeft dinsdag drie keer gescoord in de uitwedstrijd tegen Arouca in de Primeira Liga. Het duel eindigde in 0-3.

Het bezoekende team opende de score na 25 minuten na een doelpunt van Naval da Costa Eduardo, met een assist van Fredrik Aursnes.

Naval da Costa Eduardo scoorde nog een keer in de 54ste minuut, met een assist van Gonçalo Manuel Ganchinho Guedes.

Benfica vergrootte de voorsprong verder, toen Petar Musa scoorde, op aangeven van David Neres Campos, in de 80ste minuut.

Benfica heeft nu in drie achtereenvolgende wedstrijden geen tegendoelpunt gekregen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Arouca twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Benfica vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

Op dit moment heeft Arouca 26 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Benfica met 50 punten op de eerste positie staat. Arouca heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Benfica.

De volgende speeldag speelt Arouca op zondag 5 februari om 21.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Gil Vicente. Benfica ontvangt zaterdag 4 februari om 19.00 uur Casa Pia.