Portugal

Arouca - Portimonense

Arouca heeft vrijdag het thuisduel met Portimonense gewonnen. De wedstrijd in de Primeira Liga eindigde in 4-0.

Arouca nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Oday Dabbagh scoorde na 6 minuten, op aangeven van Alan Ruiz.

Ruiz bracht in de 32ste minuut Arouca op 2-0, met een assist van Arsénio Martins Lafuerte Nunes.

In de 76ste minuut deed Dabbagh de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor Arouca.

De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Benji Michel scoorde, met een assist van Nino Galovic, in de 79ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-0.

Het was de vijfde wedstrijd op rij voor Portimonense dat er niet gewonnen werd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Arouca twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Portimonense één gelijkspel en vier nederlagen heeft.

Arouca staat nu op de zesde plaats met 26 punten, terwijl Portimonense de nummer 11 is met 20 punten.

Arouca speelt de volgende wedstrijd thuis tegen Benfica. De teams staan op dinsdag 31 januari om 22.15 uur tegenover elkaar. Portimonense neemt het zondag 29 januari om 19.00 uur uit op tegen Boavista.