Portugal

Chaves - Arouca

Chaves heeft in de Primeira Liga punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen Arouca. Het duel eindigde in 1-1.

Voor Arouca werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Chaves begon de wedstrijd goed en nam in de 17de minuut de leiding na een doelpunt van Steven Vitória.

Het volgende doelpunt liet lang op zich wachten. João Othavio Basso maakte gelijk voor Arouca in de 79ste minuut.

In de 93ste minuut moest Arouca verder met een man minder toen Jerome Opoku van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Chaves één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Arouca twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Chaves dit seizoen.

Dit betekent dat Chaves op de negende plaats staat met 21 punten en dat Arouca op de zevende plaats staat met 23 punten.

De volgende speeldag speelt Chaves op maandag 23 januari om 21.15 uur bij Boavista. Arouca ontvangt vrijdag 20 januari om 20.00 uur Portimonense.