Portugal

Gil Vicente - Arouca

Thuisploeg Gil Vicente en Arouca hebben de punten gedeeld in hun ontmoeting in de Primeira Liga. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Op het half uur nam Arouca de leiding, toen Oday Dabbagh scoorde, op aangeven van Morlaye Sylla.

Vitor Carvalho Vieira bracht in de 37ste minuut Gil Vicente op gelijke hoogte. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde 1-1.

Gil Vicente heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Arouca twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Gil Vicente dit seizoen.

Gil Vicente heeft 19 punten en staat op de vijftiende positie, terwijl Arouca met 27 punten de zevende plaats inneemt.

In de volgende wedstrijd gaat Gil Vicente op zondag 12 februari om 16.30 uur op bezoek bij Famalicão. Arouca speelt zaterdag 11 februari om 19.00 uur thuis tegen Santa Clara.