Portugal

Braga - Famalicão

Sporting Braga heeft zondag het thuisduel met Famalicão gewonnen. De wedstrijd in de Primeira Liga eindigde in 4-1.

1-0 kwam na een eigen doelpunt van Enea Mihaj in de 22e minuut.

Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Leandro Mário Baldé Sanca maakte gelijk voor Famalicão in de 71ste minuut met een assist van Jhonder Cádiz.

Simon Banza bracht Sporting Braga een voorsprong met een assist van Víctor Gómez, in de 79ste minuut.

De 3-1 werd in de laatste minuten gemaakt toen Armindo Tué Na Bangna het net vond voor Sporting Braga, op aangeven van Luis Miguel Afonso Fernandes.

Twee minuten later bouwde Sporting Braga de voorsprong uit naar 4-1 toen Tué Na Bangna nog een keer de doelman passeerde, met een assist van André de Castro Pereira.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Sporting Braga vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Famalicão twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Sporting Braga heeft 43 punten en staat op de derde positie, terwijl Famalicão met 21 punten de twaalfde positie inneemt.

Beide teams spelen op zondag 12 februari hun volgende competitiewedstrijd. Sporting Braga speelt om 21.30 uur in het Estádio dos Barreiros uit tegen Marítimo Famalicão neemt het om 16.30 uur thuis op tegen Gil Vicente in het Estádio Municipal 22 de Junho.