Portugal

Vitória Guimarães - Portimonense

In de eerste helft scoort Ferreira Silva het enige doelpunt in de wedstrijd van Vitória Guimarães in de Primeira Liga, het team verslaat Portimonense met 1-0 in de thuiswedstrijd.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Vitória Guimarães na een doelpunt van João Pedro Ferreira Silva na 22 minuten, op aangeven van Bruno Miguel Semedo Varela.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Vitória Guimarães drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Portimonense één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van Vitória Guimarães dit seizoen. De nederlaag was ook voor Portimonense de zevende nederlaag met één doelpunt verschil.

Vitória Guimarães staat na deze wedstrijd met 33 punten op de vijfde positie, terwijl Portimonense op de elfde plaats staat met 23 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Vitória Guimarães op zondag 19 februari om 21.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Casa Pia. Portimonense speelt zaterdag 18 februari om 19.00 uur thuis tegen Marítimo.