Portugal

Vitória Guimarães - FC Porto

Een goal van Neto Lopes bleek genoeg voor Porto om een 1-0 zege te boeken in de uitwedstrijd tegen Vitória Guimarães in de Primeira Liga.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet João Mário Neto Lopes zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Otávio Edmilson da Silva Monteiro, en Porto op voorsprong bracht.

Dit resultaat was voor Porto de zevende ongeslagen wedstrijd op rij.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Vitória Guimarães één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Porto vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Vitória Guimarães dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van Porto met één doelpunt verschil.

In de huidige stand heeft Vitória Guimarães 24 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Porto met 39 punten op de derde positie staat.

In de volgende wedstrijd speelt Vitória Guimarães op maandag 30 januari om 21.15 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Chaves. Porto ontvangt woensdag 1 februari om 20.00 uur Marítimo.