Portugal

Vitória Guimarães - Chaves

Vitória Guimarães heeft een winst geboekt in het duel met Chaves in het Estádio Dom Afonso Henriques. Het team won maandag met 1-2 in de Primeira Liga.

Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg na een doelpunt van Maia Silva in de 18de minuut.

Daarna stonden beide teams een tijdje droog. De gelijkmaker werd in de laatste minuten gemaakt toen Issah Abass het doel vond voor Chaves.

Vitória Guimarães doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Pelegrini Safira het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met een assist van Miguel Ângelo Gomes Ferreira Magalhães, in de 97ste minuut.

Chaves heeft voor de vijfde keer achter elkaar geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Vitória Guimarães één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Chaves drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Vitória Guimarães dit seizoen. De nederlaag was ook voor Chaves de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

Vitória Guimarães staat nu op de zesde plek met 27 punten, terwijl Chaves op de tiende positie staat met 22 punten.

De volgende speeldag speelt Vitória Guimarães op zaterdag 4 februari om 21.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Estoril. Chaves ontvangt zondag 5 februari om 16.30 uur Marítimo.