Portugal

Portimonense - Marítimo Funchal

Marítimo heeft de uitwedstrijd tegen Portimonense tot de rust gecontroleerd en nam een 1-0 voorsprong. Portimonense draaide de wedstrijd in de Primeira Liga echter om en won met 2-1.

Al vroeg in de wedstrijd nam Marítimo een voorsprong, toen Bruno Alexandre Vieira Almeida scoorde na 13 minuten, op aangeven van Brayan Riascos.

Marítimo leek een tijdje op weg te zijn naar de winst. Met nog zes minuten te spelen maakte Maurício José da Silveira Júnior gelijk voor Portimonense.

Het beslissende doelpunt voor Portimonense werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Welinton Júnior Ferreira dos Santos, met een assist van Bryan Róchez.

Marítimo heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Portimonense twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Marítimo één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Portimonense dit seizoen. De nederlaag was ook voor Marítimo de negende nederlaag met één doelpunt verschil.

Portimonense staat na deze wedstrijd op de elfde plaats met 26 punten, terwijl Marítimo op de zeventiende positie staat met 13 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Portimonense op vrijdag 24 februari om 21.15 uur bij Famalicão. Marítimo ontvangt zaterdag 25 februari om 19.00 uur Santa Clara.