Portugal

Chaves - Marítimo Funchal

De spelers van Chaves hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze Marítimo met 1-2 versloegen in de thuiswedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na vijf duels achter elkaar zonder winst voor Chaves in de Primeira Liga. Elosman Euller Silva Cavalcanti opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg scoorde. Steven Vitória bracht in de 21ste minuut Chaves op 2-0. In de 27ste minuut poetste Cláudio Winck Neto iets van de achterstand weg voor Marítimo. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-1 zege voor Marítimo. Chaves heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Marítimo twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Chaves dit seizoen. De nederlaag was ook voor Marítimo de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. Op dit moment heeft Chaves 25 punten en staat op de achtste plaats, terwijl Marítimo met 13 punten op de zeventiende positie staat. De volgende wedstrijd voor Chaves is uit tegen Vizela. De teams staan op vrijdag 10 februari om 21.15 uur tegenover elkaar. Marítimo neemt het zondag 12 februari om 21.30 uur thuis op tegen Sporting Braga.