Portugal

Marítimo Funchal - Braga

Sporting Braga heeft een overwinning geboekt in de wedstrijd tegen Marítimo in het Estádio dos Barreiros. Het team won zondag met 1-2 in de Primeira Liga. In de 38ste minuut nam Marítimo de leiding via Brayan Riascos, met een assist van Renê Ferreira dos Santos. Banza bracht in de 40ste minuut Sporting Braga op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Racic Sporting Braga een voorsprong. In de vijf laatste wedstrijden heeft Marítimo één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Sporting Braga vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Marítimo dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Sporting Braga met één doelpunt verschil. In de huidige stand heeft Marítimo 13 punten en staat op de zeventiende plaats, terwijl Sporting Braga met 46 punten op de derde positie staat. In de volgende wedstrijd speelt Marítimo op zaterdag 18 februari om 19.00 uur bij Portimonense. Sporting Braga ontvangt zondag 19 februari om 19.00 uur Arouca.