Portugal

Vizela - Braga

Sporting Braga heeft Vizela met 0-4 verslagen in de Primeira Liga op zaterdag.

Net voor de rust toen Almoatasembellah Al Musrati scoorde, op aangeven van Armindo Tué Na Bangna, voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Direct na de rust vergrootte Picanço Medeiros de voorsprong van Sporting Braga.

Picanço Medeiros scoorde nog een keer in de 65ste minuut, met een assist van André Filipe Luz Horta.

Sporting Braga vond het net nog een keer, deze keer via Ricardo Jorge da Luz Horta, met een assist van Al Musrati, in de 75ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 0-4.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Vizela één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Sporting Braga vier overwinningen en één nederlaag heeft.

De volgende wedstrijd voor Vizela is uit tegen Portimonense. De teams staan op zaterdag 18 maart om 16.30 uur tegenover elkaar. Sporting Braga neemt het zondag 19 maart om 19.00 uur thuis op tegen Porto.