Portugal

Chaves - Portimonense

Chaves heeft de thuiswedstrijd tegen Portimonense in de Primeira Liga zaterdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Abass en Olávio Vieira dos Santos Júnior. Chaves nam in de 20ste minuut een voorsprong door een doelpunt van Abass.

Na een half uur nam Chaves de leiding, toen Dos Santos Júnior scoorde.

Abass voerde de voorsprong op in de 73ste minuut met een assist van Bernardo Martins Sousa.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Chaves één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Portimonense één overwinning en vier nederlagen heeft.

De volgende wedstrijd van Chaves is op zaterdag 18 maart om 21.30 uur uit tegen Estoril in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Portimonense speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Vizela in het Estádio Municipal de Portimão.