Portugal

Chaves - FC Porto

Porto wist zaterdag haar uitwedstrijd tegen Chaves in de Primeira Liga te winnen. De wedstrijd eindigde in 1-3.

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van Daniel Namaso na 15 minuten, met een assist van Otávio Edmilson da Silva Monteiro.

Da Silva Monteiro bracht in de 43ste minuut Porto op 2-0, op aangeven van Stephen Eustáquio.

Direct na de rust poetste Steven Vitória iets van de achterstand weg voor Chaves.

De uiteindelijke 3-1 voor Porto werd in de laatste minuten gemaakt door Antonio Martínez López, op aangeven van Mehdi Taremi.

Chaves heeft al vier wedstrijden op rij niet gewonnen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Chaves één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Porto vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Dit betekent dat Chaves op de dertiende plek staat met 26 punten en dat Porto de nummer 2 is met 54 punten.

Chaves speelt de volgende wedstrijd thuis tegen Portimonense. De teams staan op zaterdag 11 maart om 16.30 uur tegenover elkaar. Porto neemt het vrijdag 10 maart om 21.15 uur thuis op tegen Estoril.