Portugal

FC Porto - Rio Ave

Porto heeft de thuiswedstrijd tegen Rio Ave in de Primeira Liga zaterdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Martínez López.

Net voor de rust toen Antonio Martínez López scoorde, op aangeven van Wendell Nascimento Borges, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1.

Porto heeft nu zes wedstrijden op rij gewonnen en de ploeg is al elf duels ongeslagen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Porto vijf overwinningen behaald, terwijl Rio Ave één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Porto dit seizoen. De nederlaag was ook voor Rio Ave de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

Met 51 punten staat Porto op de tweede plaats, terwijl Rio Ave met 24 punten op de twaalfde plek staat.

Op zondag 26 februari speelt Porto om 21.30 uur thuis tegen Gil Vicente in het Estádio Do Dragão en neemt Rio Ave het thuis op tegen Chaves om 16.30 uur in het Estádio do Rio Ave Futebol Clube.