Portugal

Rio Ave - Chaves

Rio Ave heeft de thuiswedstrijd tegen Chaves gewonnen met een doelpunt van Da Costa Conceição. Het duel in de Primeira Liga eindigde in 1-0.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Fábio Ronaldo da Costa Conceição zich gelden toen hij scoorde, met een assist van André Filipe Ferreira Coelho Pereira, en Rio Ave op voorsprong bracht.

Rio Ave heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Chaves één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Rio Ave dit seizoen. De nederlaag was ook voor Chaves de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Rio Ave heeft 27 punten en staat op de negende plaats, terwijl Chaves met 26 punten de dertiende positie inneemt.

In de volgende wedstrijd speelt Rio Ave uit tegen Sporting Braga. Deze ontmoeting vindt plaats op zondag 5 maart om 21.30 uur. Chaves speelt zaterdag 4 maart om 21.30 uur thuis tegen Porto.