Portugal

Rio Ave - Gil Vicente

In het uitduel bij Gil Vicente is Rio Ave al vroeg op een 0-2 voorsprong gekomen. In de tweede helft vecht Gil Vicente hard terug, maar schiet tekort. Rio Ave wint de wedstrijd dan ook uiteindelijk met 1-2.

Voor Rio Ave werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Rio Ave startte goed en nam na 15 minuten de leiding na een doelpunt van Fábio Ronaldo da Costa Conceição, op aangeven van André Filipe Ferreira Coelho Pereira.

Direct na de rust vergrootte João Pedro Loureiro da Costa de voorsprong van Rio Ave.

In de 58ste minuut werd Amine Oudrhiri van Rio Ave van het veld gestuurd met een rode kaart.

De 2-1 kwam van nog een eigen doelpunt van Fábio Ronaldo da Costa Conceição van Gil Vicente, wat het eindresultaat was, in de 61ste minuut.

Rio Ave heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Gil Vicente drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Rio Ave dit seizoen. De nederlaag was ook voor Gil Vicente de zevende nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Rio Ave op vrijdag 17 maart om 21.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Santa Clara. Gil Vicente ontvangt zondag 2 april om 2.00 uur Estoril.