Portugal

Gil Vicente - Marítimo Funchal

Gil Vicente heeft de thuiswedstrijd tegen Marítimo in de Primeira Liga zondag met 2-0 gewonnen. Amorim Pereira Silva en Tomás Lemos Araújo zorgden beiden voor een doelpunt.

De thuisploeg opende de score in de 23ste minuut via Amorim Pereira Silva, met een assist van Francisco José Navarro Aliaga.

Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog acht minuten te spelen voerde Lemos Araújo de score verder op voor Gil Vicente, op aangeven van Rui Filipe Caetano Moura.

Gil Vicente heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Marítimo één overwinning en vier nederlagen heeft.

Dit betekent dat Gil Vicente op de tiende plek staat met 29 punten en dat Marítimo de nummer 16 is met 16 punten.

Gil Vicente neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Rio Ave, op zondag 12 maart om 16.30 uur in het Estádio Cidade de Barcelos. Op dezelfde dag speelt Marítimo om 19.00 uur thuis tegen Benfica in het Estádio dos Barreiros.