Europa

Internazionale - Benfica

Thuisploeg Internazionale en Benfica hebben de punten gedeeld in hun ontmoeting in de UEFA Champions League Quarter-finals. Het duel eindigde in 3-3. Al vroeg in de wedstrijd nam Internazionale een voorsprong, toen Nicolò Barella scoorde na 14 minuten, op aangeven van Lautaro Martínez. Fredrik Aursnes bracht in de 38ste minuut Benfica op gelijke hoogte, met een assist van Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva. Martínez bracht Internazionale in de 65ste minuut een voorsprong. Joaquín Correa diepte de voorsprong van Internazionale uit met een assist van Federico Dimarco, in de 78ste minuut. Het doelpunt dat de score milderde naar 3-2 werd in de laatste minuten gemaakt toen António João Pereira de Albuquerque Tavares da Silva het doel vond voor Benfica, met een assist van Alejandro Grimaldo. Maar Benfica had nog tijd om gelijk te maken. Petar Musa scoorde in de 95ste minuut. . Denzel Dumfries (Internazionale) speelde de hele wedstrijd.