Portugal

Benfica - FC Porto

Twee topteams hebben het tegen elkaar op genomen in het duel op vrijdag in de Primeira Liga. De wedstrijd eindigde met een winst voor Porto in de uitwedstrijd, 1-2. 1-0 kwam na een eigen doelpunt van Diogo Meireles da Costa in de tiende minuut. Porto maakte gelijk net voor het rustsignaal toen Matheus Uribe scoorde, op aangeven van Eduardo Gabriel Aquino Cossa. Porto maakte ook 2-1 in de 54ste minuut, toen Mehdi Taremi scoorde. Taremi voltooide zo de comeback van Porto. Voor de wedstrijd had Benfica tien opeenvolgende overwinningen. Voor de wedstrijd had Benfica twaalf wedstrijden op rij geen nederlaag geleden. In de vijf laatste wedstrijden heeft Benfica vier overwinningen behaald één keer verloren, terwijl Porto vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de zevende overwinning van Porto met één doelpunt verschil. Beide teams spelen op zaterdag 15 april hun volgende wedstrijd in de competitie. Benfica speelt om 19.00 uur in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira uit tegen Chaves Porto neemt het om 21.30 uur thuis op tegen Santa Clara in het Estádio Do Dragão.