Portugal

FC Porto - Estoril

Het was uiteindelijk Porto dat vrijdag thuis tegen Estoril de match in de Primeira Liga heeft gewonnen met 3-2.

Porto opende de score in de 9de minuut na een doelpunt van Marko Grujic, met een assist van Antonio Martínez López.

Tiago Maria Antunes Gouveia bracht in de 27ste minuut Estoril op gelijke hoogte, op aangeven van João António Antunes Carvalho.

André Filipe Russo Franco bracht Porto na meer dan een half uur op voorsprong.

Francisco Oliveira Geraldes maakte in de 67ste minuut gelijk voor Estoril.

Mehdi Taremi maakte het beslissende doelpunt in de 73ste minuut.

Estoril heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Porto vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Estoril vijf nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Porto dit seizoen. De nederlaag was ook voor Estoril de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Porto op zondag 19 maart om 19.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Sporting Braga. Estoril ontvangt zaterdag 18 maart om 21.30 uur Chaves.